طريقة عمل البامية السودانية مع النكهة سودانية
المكونات والمقادير (التورته)
نص كيلو بامية
4 بصلات وسط
نص كباية زيت نبات
ربع لحمه عادية
معلقة كبيرة صلصة اي نوع
3 ثومات "توم"
ونص معلقة فلفل
وكسبرة وملح حسب الحاجة تاني بالنسبة للبهارات
كل ما يخص المرأة السودانية والعربية من وصفات الطبخ السوداني ووصفات طبخ عربي نصائح وديكو وصفات طبيعية لجمال البشرة والشعر والرجيم ( عرين الإبداع ومنبع الإبتكار )
طريقة عمل البامية السودانية مع النكهة سودانية
تعرفى على اشهى الوصفات والأكلات الجديدة اول بأول و إيهرى زوجك بمذاق أكلك الرائع كل يوم مع وصفات مختلفة وشهية :
0 تعليقات :
إرسال تعليق