المكونات والمقادير المطلوبة :
5 بيضات
1 كوب دقيق او كوب ونصف
2 معلقه نشاء
1 معلقه فانيليا سايله
1 معلقه باكنج بودر
1 كوب سكر
1 كوب دقيق او كوب ونصف
2 معلقه نشاء
1 معلقه فانيليا سايله
1 معلقه باكنج بودر
1 كوب سكر
طريقة التحضير :
- نضرب البيض دقيقتين مع زره وملح ومعلقه خل صغيره
- نضيف السكر بالتدريج واضرب بالمضرب لمدة 10 دقايق اقل شي او 15 دقيقه لمن السكر يختفي ويبقي البيض كريمي تقيل
نوقف ضرب
- انخل الدقيق مع الباكنج بودر والنشا واضيفو بالتدريج بواسطه معلقه لمن يختفي الدقيق
- علي فرن ساخن مسبقا اذا فرنك غاز اقل درجه حراره ممكنه لمده نص ساعه
اذا الفرن كهرباء 180 او160 درجه
قد يهمك ايضاً :طريقة عمل مخلل الزيتون الأسود والباذنجان
طريقة عمل البسبوسة افضل 10
- نضيف السكر بالتدريج واضرب بالمضرب لمدة 10 دقايق اقل شي او 15 دقيقه لمن السكر يختفي ويبقي البيض كريمي تقيل
نوقف ضرب
- انخل الدقيق مع الباكنج بودر والنشا واضيفو بالتدريج بواسطه معلقه لمن يختفي الدقيق
- علي فرن ساخن مسبقا اذا فرنك غاز اقل درجه حراره ممكنه لمده نص ساعه
اذا الفرن كهرباء 180 او160 درجه
قد يهمك ايضاً :طريقة عمل مخلل الزيتون الأسود والباذنجان
طريقة عمل البسبوسة افضل 10
0 تعليقات :
إرسال تعليق